x

The Killers annoncerer nyt album

The Killers annoncerer nyt album

The Killers har netop annonceret et nyt album – og dertilhørende turné i Storbritannien.

Frontmand Brandon Flowers har netop givet detaljer for The Killers' sjette studiealbum, som har fået titlen Imploding the Mirage. Albummet udkommer i foråret 2020, hvorefter bandet drager på turné i Storbritannien. På nogle af tourens stoppesteder bliver The Killers flankeret af store navne som Blossoms, Sam Fender og Manic Street Preachers.

LÆS OGSÅ: The Killers angriber Trumps grænsemur i ny sang og video

"Vi har lavet det i Utah. Det er stedet, hvor jeg blev forelsket i musik; så det er interessant at være der igen, netop det sted hvor geografien passer med følelsen i sangene. Noget af det begynder at komme tilbage til overfladen, og meget af det er centreret omkring en synthesizer. Det har altid været en del af vores DNA, men nu vender det tilbage", siger Brandon Flowers til NME

"Jeg vil ikke kalde det et konceptalbum, men vi begynder at se tegningerne til et koncept, og vi har det sjovt med det. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, hvad konceptet er, men det her er mere sjovt, lidt mere opløftende, og det elsker jeg. Jeg kan også godt lide mørke plader. Det har bare været Brandon og jeg... vi har hygget os med det faktum, at vi ikke har vores guitarist eller bassist, så det lyder anderledes", fortsætter trommeslager Ronnie Vannucci Jr. 

I sommer spillede The Killers et stort anlagt show på engelske Glastonbury Festival, og nu er de altså klar til at udgive ny musik og ramme vejen igen.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA