x

Kashmir giver to eksklusive festivalkoncerter til sommer

Kashmir giver to eksklusive festivalkoncerter til sommer

Kashmir har netop annonceret, at de til sommer spiller deres to eneste festivalkoncerter i 2020.

Det bliver i Aarhus og i Odense, man skal befinde sig, hvis man vil opleve Kashmir på de danske festivaler til sommer. Bandet har netop offentliggjort, at de festivalmæssigt udelukkende spiller på NorthSide og Tinderbox, når deres comeback manifesteres i 2020. Det er fem år siden, at Kashmir satte projektet på pause for at fokusere på diverse kunstneriske og musikalske solokarrierer. Det er allerede blevet meldt ud, hvordan Kashmirs længeventede gendannelse bliver med arenakoncerter i henholdsvis Royal Arena og Jyske Bank Boxen, og nu kan der altså også sættes flueben ved NorthSide og Tinderbox.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Intelligent orkestreret pop

– Vi er enormt stolte af, at vi som de eneste to festivaler kan præsentere Kashmir på musikplakaten i både Aarhus og Odense. Vi har i flere år set frem til den dag, hvor tiden var inde til et festival-gensyn med bandet, for det er ganske få, der kan udfylde det rum og favne publikum, som vi ved, Kashmir kan. Det bliver uden tvivl to fænomenale og måske også sentimentale koncerter, fordi vi er så mange, der decideret har savnet dem og deres musik, siger festivalchef for NorthSide og Tinderbox, Brian Nielsen, i en pressemeddelelse. 

Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg og og Asger Techau stak tilbage i 1991 hovederne sammen og dannede bandet Nirvana, som senere blev til Kashmir, da amerikanske Nirvana begyndte at få succes. Navnet Kashmir stammer fra Led Zeppelin-nummeret af samme navn. Gruppen har henrykket mange danskere med store hits som "Rose", "Mom In Love, Daddy In Space", "Rocket Brothers" og mange flere. 

Kashmir spiller på NorthSide lørdag den 6. juni og på Tinderbox fredag den 26. juni.

NorthSide 2020 finder sted i Ådalen ved Aarhus den 4.-6. juni 2020. Billetter kan købes på NorthSide.dk.

Tinderbox 2020 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 25.-27. juni, og billetter kan købes via Tinderbox.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA