HITLISTENYT: Cohen og Coldplay debuterer i top 10

HITLISTENYT: Cohen og Coldplay debuterer i top 10

Leonard Cohen debuterer på tredjepladsen, mens Coldplay indtager albumlistens sjetteplads.

For tredje uge i træk indtager Rasmus Seebachs Tak for turen: De første 10 år toppen af albumlisten. Hitmageren har fortsat hele tre album i top 40, med Ingen kan love dig i morgen på netop fyrretyvende-pladsen. A'Typisk ligger nummer to på listen med A Niveau, mens Post MaloneHollywood's Bleeding for 12. uge i træk er at finde i top 10 på denne uges fjerdeplads.

Ugens højeste nyhed er Leonard Cohens posthume udgivelse, Thanks for the Dance, der er ny som nummer tre, mens Coldplays Everyday Life går ind som nummer seks.

Julemusikken er ved at gøre sit indtog og det betyder, at Michael BubléChristmas er sprunget fra tolvte- til syvendepladsen. Resten af top 10 udgøres af GilliKikoStepzStepzologi, Burhan GEt barn af jul og NodeSamme vej.

LÆS OGSÅ: Top 10-lister: Det mest streamede på Spotify

På vinyllisten har der været anderledes travlt. Hele seks vinyler er i denne uge nyheder på top 10-listen, med Leonard CohenThanks for the Dance på listens førsteplads. Andenpladsen er såmænd også en nyhed og består af Queens of the Stone Age og deres Songs for the Deaf, der oprindeligt udkom i 2002, mens fjerde- og femtepladsen også er nyheder. Det er henholdvis Tygers of Pan TangRitual og ColdplayEveryday Life.

På tredjepladsen finder vi Nick Cave and The Bad Seeds med Ghosteen, mens endnu en nyhed, nemlig BeckHyperspace, ligger på sjettepladsen. The Minds of 99 figurerer for 74. uge i træk på top 40, og Solkongen indtager ugens ottendeplads. Robbie Williams og hans Christmas Present ligger nummer ni, og den gamle kending med The BeatlesAbbey Road, runder top 10 af.

LÆS OGSÅ: TOP 10: Her er danskernes foretrukne jule-sange

På denne uges trackliste er det åbenlyst, at danskerne har åbnet for jule-sluserne. Mariah Careys "All I Want for Christmas is You" indtager fjerdepladsen, og landeplagen fra Wham!, "Last Christmas", indtgaer syvendepladsen. Burhan G & Frida Brygmann okkuperer femtepladsen med nummeret "Tinka". I toppen ligger denne uge A'Typisk feat. Gilli & Kesi med "Kærlighed", og australske Tones And I og hendes "Dance Monkey" ligger på andenpladsen. Branco & Gillis "Verden vender" runder top 3 af. 

Se alle ugens hitlister her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA