Badesøen Festival 2020 præsenterer de første navne

Badesøen Festival 2020 præsenterer de første navne

Badesøen Festival er nu klar med de første navne til festivalen, der løber af stablen den 8. august i Friluftsbadet Badesøen.

Som altid arrangeres festivalen som et samarbejde mellem spillestedet Forbrændingen og internetradiostationen The Lake og finder som nævnt sted i Badesøen i Alberstlund. I dag løfter folkene bag for de første navne, der skal pryde plakaten til august, når festivalen løber af stablen for i alt fjerde gang. 

På hovedsscenen kan Badesøen indtil videre præsentere Efterklang, som er tilbage som en fast bestandel af den danske og internationale musikscene efter syv års pause på albumudgivelses-fronten, samt kvartetten Selvhenter.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Det danske sprog klinger smukt på tænksomt album

Derudover opgraderer festivalen med en ny scene, som er en udbyggelse af det åbne studie, The Lake har stået for de sidste tre år. Traditionen tro fortsætter The Lake med at kuratere festivalen og stå for forskellige arrangementer og liveindslag, herunder Radiobingo.

Desuden kan performanceværket Selskabssange med Kirstine Fogh Vindelev i front, samt multikunstneren Adam Christensen, opleves på den nye scene. Det samme gør pop-up-programmet, hvor forskellige acts og kunstnere dukker op og spiller uannonceret på forskellige steder og vis rundt omkring på området. De første af dem er lokalkunsteren Ahmet Harmanci, og der vil i alt blive annonceret 8-10 kunstnere til pop-up-programmet.

Læs mere og køb billet via badesoen.dk

Se og hør Efterklangs "I dine øjne" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA