x

John Frusciante er tilbage i Red Hot Chili Peppers

John Frusciante er tilbage i Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers får igen følgeskab af John Frusciante

Det er over 10 år siden, at guitaristen John Frusciante forlod Red Hot Chili Peppers. Han blev erstattet af Josh Klinghoffer, men nu har bandet offentliggjort, at Frusciante er med igen. I et Instagram-opslag fortæller The Peppers, at Klinghoffer forlader bandet efter 10 år med masser af succes, og at John Frusciante er tilbage. Se opslaget nederst i artiklen. I de 10 år med Klinghoffer spillede Red Hot Chili Peppers blandt andet til det prestigefyldte halvlegsshow til Superbowl i USA – sammen med Bruno Mars. 

LÆS OGSÅ: Flea fra Red Hot Chili Peppers udgiver selvbiografi

"Da jeg forlod bandet, for mere end et år siden, var vi på pause. Der var ingen drama eller vrede involveret, og de andre gutter var meget forstående. De støtter mig i alt, der gør mig glad – og jeg i det, der gør dem glade. For at sige det simpelt; mine musikalske interesser ledte mig i en anden retning", udtalte Frusciante i sin tid efter han for lod bandet. Det skriver NME.

John Frusciante var medlem af Red Hot Chili Peppers i årene 1988-1992 og igen fra 1998-2009 og medvirker på hovedværker som Blood Sugar Sex Magik og Californication. Han har desuden udgivet en lang række soloplader.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) on

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA