Nyhed

Lizzo uddeler mad til brandofre

GAFFA.dk – alt om musik

Pakker mad for velgørenhedsorganisation inden koncert
 
Den 31-årige og larger-than-life sangfugl, Lizzo, gav i dag velgørenhedsorganisationen Foodbank Victoria en hjælpende hånd i deres indsats for at give mad til de trængende ofre for de voldsomme brande, der hærger Australiens øst- og sydøstkyst. Det skriver 7News.

Lizzo pakker madkurve for organisationen, inden hun skal optræde senere i dag i byen Melbourne. Hun har flere optrædener "down under" skrevet i kalenderen, og hun skal både optræde på morgen-programmet Sunrise samt festivalen FOMO, der foregår i flere af Australiens største byer.

Den bagdels-rystende sangerinde påkaldte sig senest mediernes søgelys med en kjole, hun havde på som tilskuer til en NBA-kamp, der efterlod hendes numse fuldstændig bar med undtagelse af en g-streng. Tøjvalget, der splittede mere end bare vandene, blev kaldt modigt og inspirerende af nogle, men også usmageligt af andre, der ikke lige ville have et kæmpe sæt baller i hovedet under en basketball-kamp, hvor der desuden var børn til stede.

Strengen og kjolen blev i dag byttet ud med gummihandsker og orange vest i den gode sags tjeneste. Lizzo er endnu en celebrity i en lang række, der gør en indsats for at hjælpe de australske brandes ofre – enten med handskerne på selv eller ved at donere penge.

28 mennesker (inklusive tre brandmænd) er omkommet i brandene, tusindvis af hjem er ødelagte og hele otte millioner hektarer land er blevet brændt til ukendelighed. En halv milliard dyr er påvirkede af katastrofen, og det skønnes, at millioner af dyr er døde.

Brandene har stået på i månedsvis, og politiet har siden fredag den 8. november sigtet 24 personer for at have startet nogle af de voldsomme brande med vilje, skriver politiet i New South Wales.
 
 
ANNONCE