x

Aerosmith-trommeslager sagsøger resten af bandet

Aerosmith-trommeslager sagsøger resten af bandet

Han vil have sin plads i gruppen tilbage

Aerosmiths trommeslager Joey Kramer (yderst til venstre på billedet) har sagsøgt de øvrige medlemmer af bandet, fordi de ifølge ham på uretfærdig vis har udelukket ham fra at komme tilbage i bandet forud for deres optrædener til MusicCares Person of the Year-showet den 24. januar, Grammy-showet den 26. januar og fra at komme tilbage til deres igangværende Las Vegas-koncertrække, der bliver genoptaget i slutningen af januar og fortsætter frem til juni. Det skriver Rolling Stone, som har fået adgang til sagsanlægget. 

Kramer fik en skulderskade sidste forår og har ikke siden spillet med bandet, hvor trommerne i stedet er blevet betjent af trommeteknikeren John Douglas. Nu siger Kramer imidlertid, at han er klar igen, men at gruppen ikke vil have ham med, og derfor har han sagsøgt dem – ifølge TMZ for at få sin plads i bandet tilbage.

"Det handler ikke om penge," siger Kramer i en udtalelse, citeret af Rolling Stone. "Jeg bliver frataget muligheden for at blive anerkendt sammen med mine kolleger for vores fælles livslange bidrag til musikindustrien. Hverken MusiCares’ Person of the Year Award eller Grammys’ Lifetime Achievement-æren kan nogensinde blive gentaget."

Ifølge Kramer blev han bedt om at give en audition, inden han kunne komme tilbage i gruppen – dog ikke ved at spille over for bandet, men ved at optage sig selv spille til et såkaldt click-track, en elektronisk metronom. Det gjorde han under protest, da den type audition-krav ifølge Kramer aldrig tidligere har været anvendt i gruppen, når medlemmer har haft skader. Alligevel har bandet sagt nej tak til at genoptage ham i gruppen, fordi hans spil ifølge Kramer "manglede energi", hvilket Kramer afviser er tilfældet.

Bandet udtaler selv ifølge Rolling Stone:

"Joey Kramer er vores bror; hans velbefindende er af altafgørende vigtighed for os. Imidlertid har han ikke været følelsesmæssigt eller fysisk i stand til at spille med bandet, efter eget udsagn, i de sidste seks måneder. Vi har savnet ham og har opfordret ham til at spille med os igen mange gange, men tilsyneladende har han ikke følt sig parat til det."

Joey Kramer har spillet i den amerikanske rockgruppe, siden den blev dannet i 1970.

Aerosmith giver koncert i Middelfart 21. juli, og så bliver det spændende at se, hvem der skal spille trommer dér.

LÆS OGSÅ: Aerosmith offentliggør opvarmning til dansk koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA