Nyhed

Phlake udgiver ny single – og annoncerer album

GAFFA.dk – alt om musik

"Slip Away" byder endnu engang på gæstevokal fra Mercedes the Virus, som medvirker på hele det kommende album 

Den selverklærede rhythm'n'balls-duo Phlake hitter for tiden stort med singlen "Baby Steps" sammen med sangerinden Mercedes the Virus, og nu har de netop udgivet en ny single, "Slip Away", hvor de atter får assistance af Mercedes the Virus. Vokalisten medvirkede ligeledes på Phlake-singlen "Waited All Summer" fra 2018. Hør "Slip Away" nedenfor.

Samtidig offentliggør Phlake, at de i samarbejde med Mercedes the Virus arbejder på et fuldt album, som udkommer senere på året. Det bliver duoens tredje album oven på Slush Hours fra 2016 og Weird Invitations fra 2017, men altså det første, hvor de samarbejder med Mercedes the Virus på et helt album. 


Hvem Mercedes the Virus i øvrigt er, er for tiden noget uvist. Det er svært at finde information om hende på nettet, og Phlakes pladeselskab No3 vil ikke sige noget på nuværende tidspunkt, men vi bliver forhåbentlig klogere inden længe.

I november spillede Phlake deres hidtil største koncert, da de optrådte i Royal Arena og modtog stor ros fra blandt andre GAFFA, der kvitterede med fem stjerner.

LÆS OGSÅ: Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie


Gruppen annoncerede lige før jul en turné, der går til følgende byer:

29/10 Kolding, Godset

30/10 Aarhus, Train


31/10 Aalborg, Skråen

06/11 Odense, Magasinet

07/11 Greve, Portalen


14/11 København, Store Vega

Hør "Slip Away":


 

ANNONCE