Nyhed

Thomas Helmig og Phlake giver dobbeltkoncert

Der er blevet trådt på speederen i år, og der er ingen tegn på, at foden slipper i 2023

De to koncerter i Helmigs hjemby er udsolgte, men nu er der godt nyt for fans. Næste sommer banker han på Horsens' døre, når han og Phlake spiller i Fængslets gård.

Koncerten kommer efter et år med fart på for begge. Thomas Helmig spillede sin første stadionkoncert i eget navn i Ceres Park foran 30.000 fans, og senere samme år rejste han over bæltet for at spille på Orange Scene med blåt hår til årets Roskilde Festival, som fik fire ud af seks stjerner.

”Orkestret var med det fulde lineup, der inkluderede tre korsangere og percussion. Og de spillede den fuldfede popfunk, som nærmest kun Thomas Helmig kan. Eller som den eneste rigtig overlevende fra denne musikalske fortid. Og de spillede og sang, så ingen kunne stå stille,” skrev Jan Opstrup Poulsen.


LÆS OGSÅ: Thomas Helmig annoncerer arenakoncerter

Phlake var på samme måde foran et stort publikum i blandt andet Aarhus, da de spillede til Grøn Koncert med hits som ”Angel Zoo” ”Pregnant” og sange fra deres nye album, Phine. Det er deres første album, som internationalt er udgivet af pladeselskabet 7Wallace, der er ejet af skuespilleren Idris Elba.


Og det er samme album, som duoen har med på en europæisk turné i øjeblikket, og som de næste forår turnerer med i Danmark.

Det er to store navne, der lægger vejen forbi Horsens den 30. juni, og billetterne koster 475 kroner plus gebyr. De er sat til salg i dag klokken 11.00 via Horsens and Friends og Ticketmaster.

STORT INTERVIEW: Phlake 2.0 – nu i tre dimensioner


ANNONCE