x

Biffy Clyro gæster Danmark

Biffy Clyro gæster Danmark

Biffy Clyro gæster den Den Grå Hal i København den 7. november 2020.

I anledningen af at deres nye album, A Celebration of Endings, udkommer den 15. maj i år, lægger den energiske og dynamiske skotske alt-rocktrio Biffy Clyro vejen forbi det danske. A Celebration of Endings bliver det niende album i Biffy-diskografien og vil indeholde de tidligere udgivne singler ”End Of” og ”Instant History”.

– Dette er et meget fremadskuende album fra et personligt og samfundsmæssigt perspektiv, fortæller frontmand Simon Neil om A Celebration of Endings og fortsætter:

– Titlen handler om at se glæden frem for sorgen ved, at ting forandrer sig. Forandring betyder udvikling og evolution. Du kan beholde alt, du før elskede, men lad os droppe alt det dårlige lort. Det handler om at forsøge at tage kontrollen tilbage.

LÆS OGSÅ: Solid saltvandsindsprøjtning fra de sympatiske skotter

Den skotske powertrio – der består af Simon Neil (vokal og guitar) og tvillingebrødrene James (bas) og Ben Johnston (trommer) – skød karrieren i gang i start 00’erne med et mix af grunge, hardcore og prog-rock tilsat iørefaldende omkvæd. Selvom gruppen hurtigt fik succes i Storbritannien, var det dog først med albummet Only Revolutions fra 2009, som blev nomineret til en Mercury Prize, at de fik deres internationale gennembrud.

Billetsalget starter fredag den 20. marts klokken 11.00 via ticketmaster.dk.

Bliv godt og grundigt varm med Biffy Clyros ”End Of”:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA