x

VIRTUEL MASTERCLASS: Lær af Thomas Helmig, Mads Langer, Clara m.fl.

VIRTUEL MASTERCLASS: Lær af Thomas Helmig, Mads Langer, Clara m.fl.

Jonas Risvig og de virtuelle masterclasses tager en tur mere i morgen, hvor der blandt andet er fornemt besøg fra Bruxelles og det sydlige Tyskland.

Instruktør og fotograf Jonas Risvig inviterer os nok en gang ind i sit virtuelle klasseværelse, når han i morgen, fredag, tager os med i fredagsskolen, hvor hele 11 kendte gæster står klar til at akkompagnere ham i løbet af dagen.

For Jonas Risvig handler fredagsskolen om vidensdeling og kreativitet, men i høj grad også om at få de unge til at blive hjemme.

Jonas Risvig er overvældet af det store engagement, der har kredset om det virtuelle klasseværelse de sidste par uger, og han glæder sig til at kunne byde velkommen til endnu en række af uvurderlige bidragydere, som han selv udtrykker det.

Morgendagens gæster består af Magnus Millang, Robert Skov, Margrethe Vestager, Clara, Mikael Bertelsen, Anders Agger, Emma Holten, Sara Blædel, Burhan G, Thomas Helmig og Mads Langer, som alle står klar til at svare på dine spørgsmål. 

Fredagsskolen foregår live via Risvigs instagramprofil @jonasrisvig på IGTV, og husk at du kan se alle live-lektionerne på enten YouTube eller førnævnte IGTV.

Programmet for fredagens virtuelle masterclass ser således ud:

11:00: Magnus Millang, Manuskriptforfatter og skuespiller

12:00: Robert Skov, Fodboldspiller i TSG 1899 Hoffenheim

13:00: Margrethe Vestager, Ledende næstformand for EU-kommissionen

14:00: Clara, Sangerinde

15:00: Mikael Bertelsen, Journalist og programchef

16:00: Anders Agger, Journalist og dokumentarist

17:00: Emma Holten, Kønspolitisk rådgiver hos Oxfam IBIS

19:00: Sara Blædel, Forfatter

20:00: Burhan G, Sanger

21:00: Thomas Helmig, Sanger

22:00: Mads Langer, Sanger


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA