x

KARANTÆNE-TV: Se fuldlængdekoncert med nyligt afdød legende i topform

KARANTÆNE-TV: Se fuldlængdekoncert med nyligt afdød legende i topform

Se hele John Prines optræden fra Austin City Limits

Austin City Limits, der er den længst kørende musikserie i tv's historie, har nu offentliggjort en fin fuldlængde koncert med den nyligt afdøde legende John Prine fra 2018. Prines koncert er en tilføjelse til et i forvejen imponerende kartotek af live-optrædender, som Austin City Limits offentligjorde i kølvandet på corona-krisen.

Koncerten tager cirka en time og blev optaget efter udgivelsen af Prines The Tree of Forgiveness, der udkom i 2018, og som er hans sidste indspillede fuldlængdealbum. Prine har været gæst hos Austin Ciry Limits otte gange og sagde under koncerten: "Jeg vidste ikke, at jeg har været med otte gange. Jeg må vel bare blive ved med at gøre det, indtil jeg rammer den rigtigt." 

LÆS OGSÅ: John Prine er død af COVID-19

Optrædenden indholder både sange fra The Tree of Forgiveness og en række klassikere som "Lake Marie", "Everything is Cool", "Illigal Smile" og "Angel from Montgomery", der blev dedikeret til Bonnie Raitt, hvis egen version af sangen var med til slå begge kunstneres navne fast i musikindustrien. 

John Prine døde i sidste uge grundet komplikationer opstået i forbindelse med Covid-19. Han blev 73 år gammel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA