Nyhed

Se Metallica spille klassiker i halvakustisk karantæne-version

GAFFA.dk – alt om musik

James Hetfield giver den som crooner på halvakustisk fortolkning af "Blackend"

"Sammen – hver for sig" er som bekendt tidens mantra, når det gælder sammenhold under coronakrisen. Talrige musikere har kastet sig over at holde livestreamede hjemmekoncerter og musikvideoer indspillet derhjemme, og det gælder også Metallica.

Gruppen har indspillet en halvakustisk version af det klassiske åbningsnummer "Blackend" fra 1988-albummet ...And Justice for All, hvor de fire medlemmer – sanger og guitarist James Hetfield, leadguitarist Kirk Hammett, bassist Robert Trujillo og trommeslager Lars Ulrich – har indspillet deres bidrag i deres respektive hjem.


Sangen fremstår ganske anderledes i denne lavmælte version, der har fået titlen "Blackend 2020", og James Hetfield giver den nærmest som crooner. Se nummeret ovenfor.

I sidste uge vakte Lars Ulrich, eller måske rettere hans sønner Layne og Myles på 18 og 21 år, i øvrigt opsigt, da de på henholdsvis bas og trommer fortolkede Beatles-klassikeren "Eleanor Rigby" i et filmet indslag, da deres far var gæst ved et internet-interview arrangeret af Marc Benioff, lederen af cloud-computer-virksomheden Salesforce. Når Benioff har musikalske gæster, plejer de at give et nummer, men Lars Ulrich gav altså stafetten videre til sine børn, da "ingen gider høre en trommesolo", som han sagde. Se indslaget hos Rolling Stone.

Myles har i øvrigt studeret trommer i flere år på det prestigefyldte Berklee College of Music, så mon ikke vi kommer til at høre mere til ham? 


LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Queen + Adam Lambert fremføre "We Are the Champions" i karantæne – med ny tekst

ANNONCE