x

Rihanna er udnævnt til Englands rigeste kvindelige musiker

Rihanna er udnævnt til Englands rigeste kvindelige musiker

”Work, work, work, work, work” sang Rihanna på et hit af samme navn i 2016, og nu tyder det på, at alt arbejdet har betalt sig.

Med en formue på 468 millioner pund, svarende til knap fire milliarder kroner, er den barbadiske sangerinde Rihanna blev kåret til Storbritanniens rigeste kvindelige musiker af Sunday Times.

Hun er samtidig blevet udnævnt til Storbritanniens tredje rigeste musiker, lige bag Andrew Lloyd Webber og Paul McCartney, der ifølge listen begge har en formue på 800 millioner pund – cirka 6,7 milliarder kroner. Rihanna flyttede for et par år siden fra Hollywood Hills til London og kan derfor komme med på listen.

Med titlen som Englands tredjerigeste musiker overhaler Rihanna blandt andet Elton John på fjerdepladsen, Mick Jagger på femtepladsen og Keith Richards, der deler sjettepladsen med Olivia og Dhani Harrison – George Harrisons enke og søn. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Rihanna fordømmer intolerance i politisk takketale

Rihannas formue skyldes især hendes kosmetik-brand Fenty Beauty, som er en del af den internationale luksusvare-gigant LVMH.

I løbet af COVID-19-udbruddet har hun blandt andet doneret penge til nogle af de lande, der er hårdest ramt af virussen samt betalt for personligt hygiejneudstyr til beboere i New York.

Imens Rihanna igennem den seneste tid har viet sig til modeindustrien, er der gået over fire år, siden hun sidst udgav et album. Det seneste skud på stammen var en fuldtræffer ifølge GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez, der i 2016 gav Anti fem stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA