x

Lorde arbejder på nyt album: ”Det er fucking godt”

Lorde arbejder på nyt album: ”Det er fucking godt”

Lorde oplyser i samme ombæring, at det vil ”tage tid”, før albummet bliver udgivet

Den 23-årige sanger og sangskriver lod i går de gode nyheder flyde fra et nyhedsbrev til sine fans. I brevet forklarer hun, at det kommende tredje album tog form, efter hun mistede sin hund, Pearl, sidste år. For at få tankerne væk fra sin sorg vendte hun tilbage til studiet:

”Jeg begyndte at gå i studiet igen tilbage i december, bare for at have noget at lave, og til min overraskelse kom der gode ting ud af det. Glade, legesyge ting. Jeg følte mine melodiske muskler spænde og blive stærke,” fortæller den newzealandske stjerne i nyhedsbrevet, der siden er blevet delt på Reddit.

I samme brev forklarer hun, at hun igen arbejder sammen med Jack Antonoff, der blandt har produceret Lordes seneste album Melodrama fra 2017. Hun beskriver også, hvordan indspilningerne er påvirket af spredningen af COVID-19:

”Jack kom til Auckland for at arbejde i studiet, og jeg tog til Los Angeles. Det fungerede. Et produkt begyndte at tage form. Men så lukkede verden selvfølgelig ned. Vi arbejder stadig for fuld kraft – Jack og jeg FaceTimede over en time i morges og gik igennem alting. Men det kommer til at tage tid endnu,” skriver hun og afslutter:

”Produktet er så fucking godt, min ven. Jeg glæder mig vanvittigt, til at du skal høre det.”

LÆS OGSÅ: Lorde gav en fest på Roskilde Festival, men ikke mere end det

Betragter man modtagelsen af Melodrama, så skal Lorde leve op til et højt niveau på det kommende album: GAFFA kårede i 2017 Melodrama til årets ottende bedte plade, imens Sara Elisabeth Nedergaard kaldte den for en ”femstjernet dannelsesrejse”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA