x

VIDEOPREMIERE: WhoMadeWho-vokalist synger dansk på første single i eget navn

VIDEOPREMIERE: WhoMadeWho-vokalist synger dansk på første single i eget navn

Den ene af de to frontmænd fra det internationale succesband WhoMadeWho, Tomas Høffding, udgiver i dag sit første udspil som soloartist i eget navn. Det er den dansksprogede single “Kaster Alt Det Jeg Var Ind I Bålet”, hvis video har premiere her hos GAFFA. 

Et ønske om at glemme sig selv og give slip på stoltheden.  

Det lader til at være det centrale tema i debutsinglen fra WhoMadeWho-forsanger Tomas Høffding, der udkommer i dag.   

Den har fået titlen “Kaster Alt Det Jeg Var Ind I Bålet” og er meget passende forsynet med en charmerende video, hvor sangeren også kaster sin coolness overbord og danser kikset i hele sangens spilletid på lige godt tre minutter. Den kan du se nederst i artiklen. 

Udgivelsen af debutsinglen i eget navn udgør en række førstegangsoplevelser for Tomas Høffding. Det er hans første sang på dansk og første forsøg som egenrådig tekstforfatter. Og så er det forløberen til flere sange af samme skuffe.  

LÆS OGSÅ: WhoMadeWho fejrer nyt album med sidste del i flot videotrilogi

”Sangene er opstået, mens jeg egentlig skulle skrive nye sange til mit Bon Homme-projekt, som jeg har sammen med Lydmor. Nogle er startet på engelsk, andre på dansk, og det har været en ret vild oplevelse, hvordan alt kommer tættere på, når man bruger sit førstesprog. Det er en vigtig og personlig udgivelse for mig, og jeg er vanvittig spændt på, hvordan det bliver taget imod," siger sangeren i en pressemeddelelse.  

Ifølge pressemeddelelsen er sangen inspireret af afrikansk musik og deep house, og så er det Høffdings bud et "nutidigt poptrack."

”Jeg drømmer om, at de her sange er nogle, folk vil høre i bilen, på løbeturen, i sofaen, mens de hænger ud med deres venner. Jeg glæder mig til at spille dem live i en helt anden setting end de kæmpe dansefester, WhoMadeWho-koncerterne er. De er fantastiske, men jeg glæder mig til at turnere herhjemme og synge sange med tekster, som folk umiddelbart forstår – og forhåbentlig kan relatere til," siger Tomas Høffding. 

Som sagt er sangen Tomas Høffdings første single i eget navn, men han har, som han selv påpeger, tidligere stået for flere udgivelser under aliaset Bon Homme, både alene og i samarbejde med Lydmor.

Se videoen nedenfor: 

Tomas Høffding: Kaster alt det jeg var ind i bålet from Tomas on Vimeo.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA