x

Nick Cave giver solokoncert online

Nick Cave giver solokoncert online

Nu kan du købe billet til en online-solokoncert med Nick Cave, som er optaget i London 

23. juli streames en solokoncert med den australske rockmusiker Nick Cave, som man skal købe billet til for at se online. Det skriver NME.

Koncerten har fået titlen Idiot Prayer, som i øvrigt også er navnet på en sang udgivet af Caves sideprojekt Grinderman. Sætlisten vil bestå af sange fra hele karrieren, og man kan både forvente at få sjældenheder fra de tidlige år, sange fra Grinderman og også numre fra Caves seneste album, Ghosteen.

LÆS OGSÅ: Cave lukker lyset ind på besættende dobbeltalbum

Koncerten blev optaget i Alexandra Palace i London og vil ikke være mulig at streame efterfølgende. 

Sidst, GAFFA anmeldte en koncert med Nick Cave, på Roskilde Festival 2018 – hvor det dog var i følgeskab med bandet The Bad Seeds – blev den kaldt "et guddommeligt syn med mesteren fra Melbourne". Den fik fem stjerner og disse ord med på vejen:

"Et godt og gribende gensyn for nogle – for andre i aften formentlig en forrygende førstegangsoplevelse. Under alle omstændigheder var aftenens koncert en stor oplevelse – sådan som Nick Cave & The Bad Seeds i øvrigt altid er det på scenen. Mesterligt," skrev anmelderen Espen Strunk.

Køb billet til koncerten og læs mere lige her.

Nick Cave kan med The Bad Seeds opleves i Royal Arena 1. og 2. maj 2021, og der er ledige billetter til begge koncerter – dog kun få billetter til koncerten den 1. maj.

Varm op med "Stagger Lee" af Nick Cave & The Bad Seeds herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA