x

Lillefredag har fået fået vokseværk – koncerter fra på torsdag

Lillefredag har fået fået vokseværk – koncerter fra på torsdag

Fra 9. juli til 1. oktober kan du igen opleve livemusik, når Tivoli opskallerer Lillefredag-konceptet.

I Tivoli plejer torsdag aften af være lig med koncerter fra upcoming kunstnere. Den efterfølgende fredag er det de lidt større navne, der indtager scenen på den store plæne. I år har corona sat en stopper for begge dele – indtil nu. 

Fra på torsdag den 9. juli bliver det nemlig igen muligt at opleve livemusik, når Tivoli inviterer en lang række danske artister til at underholde det musikhungrende publikum. Som noget nyt rykker alle Lillefredag-koncerterne op på Plænescenen, hvor blandt andet Freja Kirk, Joyce, Go Go Berlin, Patina, Andreas Odbjerg og Barselona skal spille. 

Thor Feilberg, der er chef for musik og underholdning i haven udtaler:

– Vi har ventet længe på at få levende musik i Haven igen. Derfor er det dejligt, at vi fra den 8. juli kan sætte gang i næsten alle vores musikalske tiltag, ikke mindst Lillefredag. Konceptet med up-and-coming og nye fremadstormende danske talenter, har fået vokseværk det sidste par år. Derfor, og for at kunne være sammen om musikken med mere afstand, har vi flyttet hele koncertrækken til Plænescenen. Det bliver fedt at se nogle af Danmarks nye popstjerner indtage Tivolis største scene for første gang.

PROGRAM

9. juli - Andreas Odbjerg

16. juli - Calby

23. juli - Joyce

30. juli - Mags

6. august - Freja Kirk

13. august - Dopha

20. august - Patina

27. august - Malte Ebert

3. september - Barselona

10. september - Kaaliyah + Tobias Rahim

17. september - Go Go Berlin

24. september - Drew Sycamore

1. oktober - Mekdes


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA