x

Loppen beder om hjælp for at undgå konkurs

Loppen beder om hjælp for at undgå konkurs

Et afslag på titel som regionalt spillested kombineret med coronakrisens nedlukning tvinger spillestedet Loppen i København til at bede om økonomisk støtte. 

Loppen er lukningstruet fra januar 2021. Det sker i kølvandet på coronakrisen, men også som konsekvens af, at Loppen ikke blev tildelt en titel som regionalt spillested og dermed missede den økonomiske støtte, der medfølger. I dag har Musikforeningen og Kollektivet Loppen udsendt en pressemeddelelse, hvori de forklarer, at de ser sig nødsaget til at bede om økonomisk hjælp, hvis Loppen forsat skal eksistere om seks månder.

LÆS OGSÅ: Spillestedet Loppen: "Vi risikerer at skulle dreje nøglen om"

Derfor har de startet en crowfunding-kampagnen, hvor de håber på at kunne indsamle 500.000 kroner. I deres opråb skriver de blandt andet:

– Selv med regeringens nuværende støttepakker ser situationen sort ud. Med forpligtelser over for vores personale, vores frivillige og vores faste udgifter koster det os over 40.000 kroner om måneden at holde dørene lukket. For at sikre at vores frivillige, ansatte, musikere og publikum har et sted at vende tilbage til, og for at sikre, at vi fortsat kan tilbyde koncerter med de nyeste, bedste og mest interessante live acts i mange år fremover, har vi lanceret en crowdfund til at hjælpe med nogle af omkostningerne.

– Som beløbet antyder, har vi brug for mere økonomisk hjælp, end vi selv kan klare. Vi er derfor evigt taknemmelige for hver en krone, du kan bidrage med i den her vanskelige situation, og glæder os til at se jer skråle og danse med til koncerter på Loppen snart igen. 

Du kan støtte Loppens crowdfunding her. I skrivende stund er der indsamlet 18.500 kroner siden klokken 12.00 i dag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA