x

Nyt interview: Kanye West bekræfter præsidentkandidatur og advarer mod coronavaccine

Nyt interview: Kanye West bekræfter præsidentkandidatur og advarer mod coronavaccine

I nyt interview fortæller rapperen også, at hans regeringsmodel er stærkt inspireret af det fiktive land Wakanda, og at han aldrig har stemt.

Kanye West vil stadig stille op til det amerikanske præsidentvalg. Og så drømmer han om at lave om på den institutionelle struktur i Det Hvide Hus, så det minder om Wakanda, det fiktive land fra filmen Black Panther.

Disse og andre ting kan man læse sig til i et nyt interview med erhversmagasinet Forbes, hvor rap-auteuren kommer omkring en lang række emner, der kredser om hans annoncerede kandidatur til posten som præsident i USA.

LÆS OGSÅ: Kanye West er utilfreds med erhvervsmagasinet Forbes: "Jeg har mere end en milliard"

Om sit kandidatur siger han, at det var Gud, der gav ham klarsyn og fortalte, at han burde stille op. Dog er han åben over for, at han måske først bliver valgt i 2024. 

"Hvis jeg vinder i 2020, er det Guds ønske. Hvis jeg vinder i 2024, så er det Guds ønske," siger Kanye West.

I interviewet afslører West desuden, at han har haft COVID-19, men at han er modstander af en vaccine. Han kalder vaccinen for "mark of the beast", som er en reference til Satan.

"Der er så mange af vores børn, der bliver vaccineret og paralyseret. Så når de siger, at vi ordner coronavirus med en vaccine, er jeg ekstremt forsigtig. Det er "mark of the beast." De vil proppe computerchips end i os, de vil gøre alle mulige ting, så vi ikke kan komme ind ad himlens porte," siger han. 

I interviewet taler han også om sine holdninger til Donald Trump, abort og Kina.

Læs mere ovre hos Forbes.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA