x

Vandt du Scars On Broadway?

Vandt du Scars On Broadway?

Mens System Of A Down holder pause, og forsanger Serj Tankian har sat i gang i en solokarriere, har guitaristen Daron Malakian og trommeslageren John Dolmayan dannet et nyt band sammen med Franky Perez (guitar/kor), Danny Shamoun (keyboards/percussion) og Dominic Cifarelli (bas).

De fem kalder sig sammen Scars On Broadway, Malakian er forsanger, og 28. juli udgav de deres selvbetitlede debutalbum. Et album fyldt med tung, men samtidig melodisk rock en smule mere strømlinet end System Of A Down. Og et album, som GAFFAs anmelder Keld Rud var ganske godt tilfreds med og derfor uddelte fire stjerner til, og om hvilken han blandt andet skrev: ”Malakian er en formidabel og indiskutabel original sangskriver. På størstedelen af albummets 15 sange rammer han solar plexus.”

Scars On Broadway har fulgt udgivelsen op med en turné, der bringer dem til Pumpehuset i København 6. september. Og vi var så heldige at have lidt billetter til den koncert, som du kan vinde parvis sammen med T-shirts. Og hvis du var særlig heldig, kunne du ligefrem møde Scars On Broadway i forbindelse med koncerten og tage en ven med.

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: They Say.

De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger:

Vinder møde, koncertbilletter og T-shirt:
Michael Orzelek
3300 Frederiksværk

Vinder billetter og T-shirt:
Marie Hoffmann
4060 Kirke Såby

Lars Asmussen
2400 Kbh NV

Vinder T-shirt:
Frederik Lauridsen
2720 Vanløse

Katja Vermehren
3400 Hillerød

Scars On Broadway på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA