Nyhed

Britney Spears' bror om kontroversielt værgemål: "Det er godt for familien"

GAFFA.dk – alt om musik

Britney Spears har altid villet ud af sit værgemål, men arrangementet har været godt for hende og familien. Det fortæller sangerindens bror, der nu giver sin mening til kende om det kontroversielle arrangement. 

Britney Spears' bror mener, at sangerindens værgemål har været godt for familien, fortæller han i et nyt interview med podcasten As Not Seen on TV. Det skriver NME.

Det er seneste udvikling i en opsigtsvækkende sag, hvor tusindvis af fans verden over har organiseret sig under hashtagget #FreeBritney i protest mod, at sangerinden Britney Spears fortsat er under værgemål, hvilket hun har været siden 2008.


Værgemålet betyder blandt andet, at Spears' ikke må se sine børn eller have adgang til sine egne penge uden tilladelse fra en værge, som indtil sidste år var hendes far, Jamie Spears.

Fansene mener, at Spears bliver udnyttet af finansielle årsager, og at hun bør kunne styre sit eget liv og økonomi. Til grund lægger de blandt andet, at Spears har haft en succesfuld og travl karriere i samtlige år under værgemålet, hvor hun i runde tal har tjent 138 millioner kroner om året. Det forbinder man ikke normalt med folk under værgemål, som ofte er personer med fysiske og psykiske begrænsninger.

LÆS OGSÅ: Fans raser: Britney Spears bliver udnyttet


Nu udtaler storebror Bryan Spears sig som sagt om arrangementet. Han mener, at det er tydeligt, at "Britney altid har villet ud af værgemålet".

"Uanset om nogen kommer med fred for at hjælpe eller kommer med en træls attitude, må det være frustrerende altid at skulle blive fortalt, hvad du skal gøre," siger Bryan Spears.

Om kritikken fra fans siger han: "Jeg er klar over, at de måske mener, at hun er blevet begrænset eller tilbageholdt mod sin vilje i et eller andet omfang, men... (værgemålet, red) har været en fantastisk ting for vores familie indtil videre, og vi håber på det bedste."


Tidligere på måneden ansøgte Britney Spears' mor Lynne om at få medbestemmelse over datterens finanser.

Værgemålet bliver ophævet eller fornyet den 22. august. 

ANNONCE