x

Mew-, Coldplay- og A-ha-medlemmer i ny supergruppe

Mew-, Coldplay- og A-ha-medlemmer i ny supergruppe

Mews forsanger Jonas Bjerre er kommet i fint selskab. Han har nemlig stiftet en supergruppe sammen med ingen ringere end Coldplay-bassisten Guy Berryman og A-has guitarist og keyboardspiller Magne Furuholmen under navnet Apparatjik, skriver teletext.co.uk.

De tre har sammen indspillet temaet til BBC2’s kommende dokumentarserie Amazon. En serie, som får premiere 22. september, og som kommer til at handle om livet i en række af verdens oprindelige folkeslag. Samtidig udkommer soundtracket ”Songs For Survival”, som vil indeholde nye sange af Johnny Borrell (Razorlight), KT Tunstall, Hot Chip, The Go! Team, Mystery Jets, Mike Oldfield, Jazon Mraz og Yusuf Islam.

Sangene er skrevet direkte til serien og tager udgangspunkt i dens emne, altså en række af verdens oprindelige folkeslag, eller stammer om man vil. Derudover byder soundtracket også på en række sange, som består af dansabel, elektronisk musik baseret på samples af musik fremstillet af netop disse oprindelige folkeslag, skriver www.kensaltownrecords.com

Indtil videre bliver supergruppen Apparatjik en engangsforestilling.

Mews hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA