x

Father John Misty udgiver to nye sange

Father John Misty udgiver to nye sange

”TO S.” og ”TO R.” er de to første nye singler af Father John Misty siden 2018

Den amerikanske singer-songwriter Josh Tillman, som går under kunstnernavnet Father John Misty, har netop delt to sange ”TO S.” og “TO R.” som en del af Sub Pop Singles Club Volume 5. De to melankolske sange skal ses som en helhed, der starter med ”TO S.”, en ballade med klaver og strygere, som behandler oplevelsen af at se en nærtstående person gå igennem en depression, og som opfølges af ”TO R”, som har en mere insisterende karakter og trækker på temaerne kærlighed og døden. Sangene kan høres nederst på siden.

Eftersom Father John Misty ikke har udgivet andet nyt, originalt materiale siden 2018, er numrene ”TO S.” og ”TO R.” længe ventede, siden han for to år siden udgav albummet God’s Favorite Costumer og sangen ”Gilded Cage” på filmalbummet Hotel Artemis.

I mellemtiden har han været co-writer på sangene ”Myself" af Post Malone og Khalids ”Heaven.”

Tidligere i år delte Father John Misty desuden live-albummet Off-Key in Hamburg, ligesom han i sidste måned udgav ep’en Anthem +3, som består af fire covernumre af artisterne Leonard Cohen, Yusuf/Cat Stevens og Link Wray. Overskuddet fra de to udgivelser gik til The Recording Academy’s hjælpefond MusiCares, der støtter musikere verden under COVID19-udbruddet.

LÆS OGSÅ: Meningsfuldt mellemspil fra Mr. Misty


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA