x

Cardi B deler bag-kulisserne-video: ”Den slange er fandens stor”

Cardi B deler bag-kulisserne-video: ”Den slange er fandens stor”

Det drejer sig om musikvideoen til samarbejdshittet med Megan Thee Stallion ”WAP”; en video, der har haft fart på siden udgivelsen.

På Cardi B's YouTubekanal kan man nu se en ni minutter lang såkaldt ”behind-the-scenes”-video, hvori rapstjernen lærer koreografien til musikvideoen og får sat kameraskuddene op. Som en del af dette møder Cardi og samarbejdspartneren Megan Thee Stallion slangen i videoen for første gang. Se videoen nederst i artiklen.

Videoen er første del af dette indblik i optagelserne, der begyndte i start-juli, bare fem dage inden Californien strammede deres indendørsrestriktioner i forbindelse med COVID-19.

Cardi og Megan er ikke umiddelbart særligt begejstrede for slangen. ”Det var uhyggeligt. Den slange er fandens stor. Hvad skal vi gøre? Når man ser, hvor store de her slanger er, er man ikke parat til at gøre alt det dér…,” siger Cardi B i videoen.

Samarbejdet mellem de to virker til at være meget vellykket, også på det personlige plan. Megan siger til Cardi: ”Jeg ville ønske, folk derude virkelig vidste, hvordan du er i virkeligheden. Du er den venligste fucking person, jeg kender.”

LÆS OGSÅ: Nu kan du omsider se den vilde video til sangen, alle taler om

Cardi B ville oprindeligt gerne have haft Lizzo, skaberen bag megahittet ”Juice” med i videoen, men det kunne ikke lade sig gøre at planlægge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA