x

Madonna står i spidsen for egen portrætfilm

Madonna står i spidsen for egen portrætfilm

Popikonet Madonna skal instruere egen film om sin vej fra slum til stjernestatus.

Madonna kaster sig ud i et nyt kreativt filmprojekt om sin egen livshistorie og binder dermed en smuk sløjfe på en indtil videre mere end 40 år lang karriere, som foruden en fremragende karriere som sanger, musiker og danser også har budt på en perlerække af filmroller, ligesom hun også har instrueret og ageret manuskriptforfatter på filmene "I Am Because We Are" og "Wallis & Edward"

Den nye film bliver skrevet i samarbejde med manuskriptforfatter Diablo Cody, som blandt andet har modtaget en Oscar for bedste originale manuskript til filmen "Juno" (2007).

At Madonna nu skal instruere sin egen portrætfilm, er dog noget helt særligt. Det er meget normalt, at kendisser som hende blot står på sidelinjen i den kreative proces og højest optræder som producer på filmen. Det gælder eksempelvis nyere film som ”Rocketman” (2019) med Elton John og ”Bohemian Rapsody” (2018) som portrætterer Freddie Mercery.

Om sin rolle som instruktør for egen portrætfilm fortæller Madonna i en pressemeddelelse:

”Fokusset i denne film vil være musikken. Musik har holdt mig i gang, og kunst har holdt mig i live. Der er så mange ufortalte og inspirerende historier, og hvem vil kunne fortælle dem bedre end mig? Det er helt essentielt for mig at dele mit livs rutjebanetur med min egen stemme og vision.”

Den nu 62-årige popstjerne blev i 2008 en del af det prestigefulde museum ”The Rock and Roll Hall of Fame", som beskriver historien om de mest kendte og indflydelsesrige rockmusikere. Derudover er hun med sit salg af 335 millioner plader og utallige turnéer på verdensplan den bedstsælgende og mest indbringende kvindelige artist nogensinde.

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Madonna


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA