x

Smukfest holder efterårskoncerter

Smukfest holder efterårskoncerter

De bliver afholdt på tre forskellige lokaliteter i Skanderborg

Som bekendt blev der desværre ikke nogen Smukfest i år, og for at kompensere lidt for de manglende koncerter holder festivalen nu for første gang en række efterårskoncerter – på tre forskellige lokaliteter, nemlig Skanderborg Fælled nord for byen, Capri – de store selskabslokaler i udkanten af bøgeskoven – og Walthers Musikcafé i Adelgade i Skanderborg.

"Smukfest har det godt. Vi står på et solidt 41 år gammelt fundament af jysk fornuft. Men vi savner i den grad vores gæster, frivillige medhjælpere og ikke mindst hele samarbejdet med kunstnere og andre professionelle i kulturlivet. Derfor planlægger vi de her koncertrækker i Skanderborg," forklarer talsmand Søren Eskildsen i en pressemeddelelse.

"For kunstnerne og deres folk kan det her måske være en hjælp til, at de kan holde sig varme. Det er meget sjovere at spille for et rigtigt publikum end at stå månedsvis i øvelokalet. Nogle af dem plejer godt nok at spille for 5000 mennesker eller flere, og her er der kun max 500 ved de største koncerter, men så får publikum helt sikkert også en usædvanlig og nærværende oplevelse med livemusikken," siger booker Mikkel Xavier i en pressemeddelelse.

Koncerterne kommer til at leve op til gældende Corona-restriktioner i efteråret, og festivalen oplyser, at den har god og løbende kontakt med myndighederne. Programmet består af nogle af de mest ønskede danske navne til sommerens Smukfest-program, og det ser ud som følger:

LÆS OGSÅ: JUNG-ANMELDELSE: Afslutningsfesten, Svendborg sent vil glemme

Fælleden:

30/10 Jung 

31/10 Queen Machine

27/11 Magtens Korridorer (billedet)

28/11 TV-2

Capri:

16/10 Chief 1

5/11 Hjalmer

21/11 Die Herren

18/12 Østkyst Hustlers

19/12 Jung (udsolgt)

Walthers Musikcafé:

15/10 KOPS

23/10 Asger Techau & Sundays

24/10 The Boy That Got Away

30/10 Michael Williams

14/11 Signe Svendsen

28/11 Alex Nyborg Madsen & Circle of Friends

Billetsalg er i gang via dette link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA