x

Dolly Parton udgiver første julealbum i 30 år

Dolly Parton udgiver første julealbum i 30 år

... og hun har flere esser i ærmet! 

I november kan fans af Dolly Parton se frem til
A Holly Dolly Christmas – i bogstaveligste forstand. For det hedder legendens kommende jule-album, og det bliver det første fra hendes hånd i 30 år.

Albummet vil indeholde 14 nye originalsange, som alle kan sætte skub i årets julestemning. Og en “Holly Dolly Jul” er da lige det vi alle trænger til, her i et coronabefængt 2020, right?

Som om ovenstående ikke skulle være nok, så kommer albummet sideløbende med en ny Netflix-julefilm Christmas on the Square, som Dolly Parton medvirker i.

LÆS OGSÅ: Dolly Parton donerer én million dollars til kampen mod corona

Parton skal spille sammen med Christine Baranski, Jenifer Lewis, Treat Williams, Jeanine Mason, Josh Segarra, Mary Lane Haskell, Matthew Johnson og Selah Jones, og filmen er sat til skulle udgives den 22. november.

Historien handler om Regina Fuller (Baranski), en velhavende og ubehagelig kvinde, der vender tilbage til sin lille hjemby i kølvandet på sin fars død, lige før juleferiesæsonen. Efter et møde med en engel (som spilles af Parton!) ændrer hun sig.

Så altså en klassisk julefortælling, med et drys Parton. What’s not to like?

Tilbage i april kunne vi her på GAFFA fortælle, at Dolly Parton havde doneret én million dollars til Vanderbilt University Medical Center, der arbejder på en kur mod coronavirus. Hun har gang på gang med anseelige donationer vist, at hun ikke er bleg for at dele ud af hverken omsorg eller pengebeløb, når folk har brug for det. Parton er altså i sandhed en engel.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA