x

Iron Maiden rykker i studiet

Iron Maiden rykker i studiet

Det engelske heavy metal-band Iron Maiden har udskiftet deres planlagte tour i år med studieindspilninger af nyt materiale.

Der er ingen tvivl om, at Iron Maiden er fuldstændig flyvende på en scene. Da de spillede på Royal Arena i København i 2018, blæste de vores anmelder fuldstændig omkuld, en anmelder som kastede hele seks stjerner efter dem. Men nu hvor bandet grundet corona ikke har mulighed for at lande på nogen scene, er det gode nyheder, at de nu igen sætter sig til rette i studiet.

Nedenstående video delte Iron Maiden på deres YouTube-kanal. Her ser vi forsanger Bruce Dickinson, som går humoristisk til værks med et fanmagasin i hånden:

“Der er en masse ting, der ikke er sket i år; det er fuldstændig indlysende,” siger forsanger Bruce Dickinson. ”Det er meget, meget frustrerende. Vi har dog stadig planer. Og hvad laver vi i mellemtiden? Tja, vi skriver lidt. Jeg taler med Steve (Harris, bassist, red.) Vi har arbejdet lidt sammen i studiet. På hvad kan jeg ikke fortælle jer, for ellers bliver de nødt til at slå mig ihjel,” fortæller han med et glimt i øjet.

Forsangeren fortæller i slutningen af videoen, at bandet ikke på nogen måde har til hensigt at lade corona vælte dem:

”Vi forsvinder ikke. Vi er bundsolide, og der kommer til at ske store sager i nærmeste fremtid.”

Se videoen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA