x

Julias Moon genopstår

Julias Moon genopstår

Julias Moon vender tilbage efter fire år fra hinanden. Den genopståede danske hitduo er klar med ny single "Drive" fredag den 9. oktober. 

Det var store suk, der gik igennem en hel befolkning, da Julias Moon for fire år siden kom med meldingen: “Julias Moon går i opløsning”. 

Overskriften prydede utallige medier tilbage i december 2016, og det var en af de nyheder, der virkelig kom bag på de fleste. For det gik jo lige så godt. Med sange som "Palace" og "Lipstick Lies", der bragede ind på hitlisterne med millioner af streams, blev Julias Moon et landskendt band på meget kort tid efter debuten i 2013.

Men det kom ikke bag på den unge duo, at det gik, som det gjorde.

“Vi var unge, kom ud af ingenting, mødte hinanden – og så eksploderede det hele”, fortæller forsanger Louis Samson i en pressemeddelelse.

Louis var lige blevet færdig med gymnasiet, da han mødte producer Oliver Kincaid og tidligere medlem, Nicolai Gabold, og sammen fandt de ind til bandets kendetegnende lyd.


”Fra den ene dag til den anden blev musikken – og succesen – vores liv. Og det var for vildt. Men fordi alting gik så stærkt, begyndte successen så småt at tære på vores relation. Vi tilbragte hver eneste vågne time sammen og fik som en naturlig konsekvens heraf mere og mere lyst til at udforske og leve hver vores liv – væk fra hinanden”, fortæller Louis og fortsætter:

“Spørgsmål, som ”hvem er jeg, hvis Oliver ikke sidder ved siden af mig” begyndte at fylde mere og mere i min bevidsthed. Det hele kulminerede i en længere snak og endte i en fælles beslutning om at stoppe, mens legen var god.”

Og i de efterfølgende tre år så duoen faktisk slet ikke noget til hinanden. Men i slutningen af 2019 mødtes Louis og Oliver så igen, og intentionen var som udgangspunkt blot at catche up og mindes deres fælles fortid.

Men mødet kulminerede sidst på aftenen, og efter et par øl opstod en idé til at tage en dag i studiet “for gamle dages skyld”. En dag i studiet, der blev en åbenbaring for duoen, som samme aften besluttede sig for at genoptage samarbejdet.

Så nu vender Julias Moon altså tilbage på den danske musikscene og lander på fredag deres nye single “Drive”. Singlen er den første sang fra et kommende Julias Moon-debutalbum.

LÆS OGSÅ: Julias Moon går i opløsning


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA