x

50 Cent støtter Donald Trump, selvom han "ikke kan lide sorte mennesker"

50 Cent støtter Donald Trump, selvom han "ikke kan lide sorte mennesker"

50 Cent støtter Trump, fordi han er utilfreds med de foreslåede skattestigninger under Joe Biden. Det udtrykkker han i et opslag på sin Instagram-profil.

50 Cent har tilsyneladende accepteret Donald Trump som præsident, efter at have givet udtryk for sine bekymringer om foreslåede skattestigninger for topindtægter under Joe Biden. 

Endvidere ytrer rapstjernen, at han også accepterer Donald Trump på trods af at “han ikke kan lide sorte mennesker”. På Instagram delte han således et screenshot fra CNBC for at illustrere sin bekymring over de tilsyneladende skatteforhøjelser.

Ifølge skærmbilledet står de amerikanere, der tjener mest nemlig overfor at skulle betale 62 procent i skat i hans hjemby New York. 

“WHAT THE FUCK! (STEM PÅ TRUMP) JEG ER UDE. FUCK NEW YORK, THE KNICKS VINDER ALDRIG ALLIGEVEL”, skrev han og fortsætter:

“Jeg er ligeglad med, at Trump ikke kan lide sorte mennesker. 62%, er du rablende vanvittig?”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHAT THE FUCK! (VOTE ForTRUMP) IM OUT, FUCK NEW YORK The KNICKS never win anyway. I don’t care Trump doesn’t like black people 62% are you out of ya fucking mind.

Et opslag delt af 50 Cent (@50cent) den

 

Men som Consequence Of Sound noterer, er den heftige skattestigning ikke helt, som den ser ud.

I en CNBC-artikel påpeges det, at det kun er få skatteydere, der betaler de fulde lovbestemte satser, som ikke inkluderer fradrag, kreditter, modregninger, smuthuller og lavere skattesatser.

“Andre indtægtskilder” siges at være særligt vigtige, i betragtning af at de fleste millionærer og milliardærer får store dele af deres penge fra kapitalgevinster. Endvidere bekræftes det, at det kun er indkomster over 400.000 amerikanske dollars, der vil blive beskattet af den højere sats, og de første 399.999 dollars altså bliver beskattet til lavere marginale satser.

Det betyder, at det er de absoulut færreste mennesker, der kan blive berørte af Bidens forslag om topskat til de rigeste. Noget, vi har været vant til i Danmark i mange år. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA