Nyhed

Erika de Casier skriver kontrakt med prestigefyldt pladeselskab

GAFFA.dk - alt om musik

Den danske sanger Erika de Casier har netop underskrevet kontrakt med pladeselskabet 4AD og kan fejre det med sin nye single ”No Butterflies, No Nothing” 

I disse dage kan r&b-sangeren Erika de Casier juble højlydt. For første gang udgiver hun nemlig musik gennem det engelske pladeselskab 4AD.

Det prestigefulde pladeselskab, der fyldte 40 år den 1. oktober i år, har igennem årene været et af de særdeles toneangivende, uafhængige selskaber i England og udgiver store kunstnere som The National, Big Thief og Grimes samt danske Efterklang og Søren Juul (tidligere Indians). De har tidligere udgivet stilskabende indie-navne som Cocteau Twins, Dead Can Dance, Pixies og mange flere.


Erika de Casier, som nu kan bryste sig af at være kommet under vingerne på det engelske pladeselskab, kom til Danmark som otte-årig efter at have brugt sine første år af sin barndom i Portugal. I Danmark, hvor hun ikke kunne sproget, fik hun et særligt forhold til MTV, som kickstartede hendes interesse for musik og for 90’ernes r&b-lyd. Sidste år udgav hun således sit debutalbum Essentials gennem sit eget label independent Jeep – et album, der netop var inspireret af 90’ernes r&b-scene.

LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget

Hendes nye single ”No Butterflies, No Nothing” er mere fremadskuende og er ifølge de Casier en kærlighedssang, der handler om et brændende ønske om at blive forelsket:


”Den handler om et ønske om at blive forelsket i en person, men sommerfuglene kommer bare ikke,” fortæller Erika de Casier i en pressemeddelelse.

Hør hendes nye single og se den smukke musikvideo her:


ANNONCE