Nyhed

VIDEO: Dolly Parton bringer tårer frem hos The Late Show-vært

GAFFA.dk – alt om musik

I går, 20. oktober, var Dolly Parton med som gæst i The Late Show.

Og vært Stephen Colbert havde nok ikke regnet med, at Dolly ville synge ham en sang som del af interviewet, hvor de to talte om country-legendens nye bog Songteller: My Life in Lyrics.

Og selvom interviewet foregik, som interviews gør for tiden, nemlig uden at gæsten er fysisk til stede i studiet, var det nok til at bringe en tåre frem hos tv-værten. Sangen “Bury Me Beneath the Willow”, en amerikansk folkesang, blev sunget som et led i at forklare en passage fra bogen – og det var alt, hvad der skulle til.


LÆS OGSÅ: Dolly Parton udgiver første julealbum i 30 år

I videoen ovenfor kan du se første del af interviewet, hvor Dolly fortæller om bogen, der er et kig ind i sangerindens tilgang til at skrive og fortælle sangtekster. Det er dermed et lidt andet spin på en fortælling om hendes liv, der før er blevet sat på blæk i selvbiografien My Life and Other Unfinished Business fra 1994.

Det er også i denne del af indslaget, at Dolly synger tårerne frem for åben skærm – en seance, der heldigvis hurtigt bliver omdannet til latter. Anden halvdel af interviewet, der introduceres med ordene ”Vi vender tilbage med mere Dolly Parton – måske vil hun få mig til at græde igen!”, kan ses nedenfor.

ANNONCE