x

Stor nordisk festival udsættes

Stor nordisk festival udsættes

Den norske festival by:Larm udsætter sit festivalprogram til efteråret 2021 grundet Covid-19-pandemien

Festivalen by:Larm skulle have været vinterens højdepunkt i Oslo. Men grundet høje smittetal, særligt i Oslo, har arrangørerne bag festivalen valgt at rykke hele ballet til den 30. september-2. oktober 2021.

by:Larm har eksisteret siden 1998, hvor festivalen hvert år har sat fokus på ny nordisk musik med kunstnere fra både Danmark, Norge og Sverige. I de første ti år foregik by:Larm i en ny norsk by hvert år, men fra 2008 blev musikfestivalen en fast bestanddel af Oslos kulturliv.

Selv er folkene bag den tre-dages festival meget skuffede over udsættelsen af musikherlighederne, både på deres egne, på musikernes og på festivalgængernes vegne. De udtaler:

”Vi havde glædet os meget til en festivalweekend, som skulle være fyldt med musik for landets musikelskere og en tiltrængt weekend, som skulle støtte op om en musikindustri i krise. Dog måtte vi indse, at det blev mere og mere umuligt at afholde by:Larm i marts, uden at gå på kompromis med kerneværdien for festivalen – et mødested fyldt med musikalsk glæde og fællesskab,” fortæller festivalarrangørerne i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Tre ting vi lærte på by:Larm


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA