x

Se Adele bryde ud i sang i parodi på dating-show

Se Adele bryde ud i sang i parodi på dating-show

Hendes næste album lader til gengæld vente på sig

Lørdag aften var Adele vært på det amerikanske comedy-tv-show Saturday Night Live, og her medvirkede hun også i en parodi på det amerikanske dating-program The Bachelor. Her skulle Adele sammen med en række andre kvinder kæmpe om en ung mands gunst, og det fik hende til at bryde ud i sang gentagne gange. Se hendes underholdende optræden nedenfor.

Adele fortalte under showet, at det var hendes første optræden i Saturday Night Live tilbage i 2008, der var ansvarlig for hendes amerikanske gennembrud – fordi den kontroversielle republikanske vicepræsidentkandidat Sarah Palin også var gæst i showet sammen med komikeren Miss Tina Fey, der var kendt for sine parodier på samme Palin, og showet derfor havde usædvanligt mange seere.

Adele fortalte ligeledes, at hendes nye album endnu ikke er klart og sagde ikke noget om, hvornår det ventes ude. Hun har tidligere fortalt, at det skulle komme i september, men sådan skulle det altså ikke gå. Hendes tredje og seneste album, det storsælgende og Grammy-vindende 25, blev udsendt tilbage i 2015.

LÆS OGSÅ: Internettet raser over Adeles “kulturelle appropriation”

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA