x

Razorlight udgiver tredje album til november

Razorlight udgiver tredje album til november

I juni kunne vi fortælle, at det engelske band Razorlight havde skrevet nok materiale til at kunne indspille endnu et album. Denne indspilning er således foregået over de sidste tre måneder, og bandet har nu sat en konkret dato på udgivelsen, nemlig 3. november.

De fire gutter skal forsøge at følge op på succesen med deres sidste plade ”Razorlight” fra 2006. Opfølgeren til deres debut ”Up All Night” (2004) faldt i god jord hos GAFFAs anmelder, som smed fire stjerner efter bandet og kaldte det et noget nær perfekt sommeralbum.

I forbindelse med Razorlights anden plade kunne man efterfølgende møde dem i sommeren 2007 på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg, hvor de gav en solid optræden på festivalens Bøgescene.

I september 2007 udtalte bandet, at deres tredje skive ville indeholde en mere heavyrocket vibe. Om bandmedlemmerne har ret i denne beskrivelse af deres nye lyd, kan man snart få et hint om.

Man kan nemlig få en forsmag på lyden fra Razorlights nye album ”Slipway Fires”, når de udsender singlen ”Wire To Wire” til download fra den 26. september.

Selve albummet udkommer 3. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA