x

Dizzy Mizz Lizzy giver intimkoncerter

Dizzy Mizz Lizzy giver intimkoncerter

Spiller i Vega i marts

Dizzy Mizz Lizzy måtte for nylig udskyde deres i forvejen udsatte efterårs-arenaturné til foråret 2022, men fans af bandet får nu to chancen til at opleve bandet i helt intime og corona-sikre rammer, nemlig i Store Vega torsdag den 25. marts og fredag den 26. marts 2021. Flere datoer følger.

”Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen og tilføjer, at bandet naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst den selvbetitlede debut fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som "Waterline" og "Silverflame" og et salg på over 200.000 eksemplarer.

Det officielle billetsalg starter mandag 16. november kl. 10.00 via livenation.dkvega.dk og ticketmaster.dk

GAFFAs anmelder var begejstret for albummet Alter Echo og tildelte fem stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Betontungt og mere end bundsolidt

Varm op med "The Middle" fra Alter Echo:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA