Nyhed

Frontmændene fordømmer "censur" af Trump

GAFFA.dk – alt om musik

Opfatter lukning af præsidentens konti på sociale medier som censur

De amerikanske frontmænd Phil Labote fra metalgruppen All That Remains og Jon Cooper fra rockbandet Skillet fordømmer lukningen af ​​Donald Trumps sociale mediekonti, skriver Consequence of Sound.

For nylig blev blandt andet Trumps Twitter-konto lukket permanent efter begivenhederne på Capitol i Washington onsdag. Twitter frygter, at Trump kan tilskynde til endnu mere vold. Andre populære sociale medieplatforme har også valgt at lukke præsidentens konti.


Både Labote og Cooper har tidligere udtalt, at de er politisk konservative, men begge fortæller, at de ikke stemte på Trump. All That Remains-sanger Phil Labote har skrevet et åbent brev til New Hampshire-guvernør Chris Sununu. I det skriver han blandt andet, at han er opmærksom på, at private virksomheder kan gøre, som de vil, men at han opfatter lukningen af ​​Trumps Twitter-konto som censur.

Labote ser den såkaldte censur som en større trussel mod landet end Trump-støttende holdninger. Han mener, at der er sker en udrensning af libertarianske og konservative synspunkter.

Labote beskriver yderligere den amerikanske centraladministration som tyrannisk og foreslår en opløsning af De Forenede Stater i enkeltstater, hvis problemerne ikke kan løses. Han siger også, at han flyttede fra Massachusetts til New Hampshire på grund af undertrykkende og urimelig lovgivning.

Skillets frontmand Jon Cooper udtaler sig på YouTube. Han mener, at folk med konservative synspunkter jages og er bange for, at ytringsfriheden trues.

LÆS OGSÅ:  Sex Pistols' historie bliver tv-serie af Transpotting-instruktøren – her er hovedrollerne

ANNONCE