x

Se H.E.R. optræde med ”America the Beautiful” til årets Super Bowl

Se H.E.R. optræde med ”America the Beautiful” til årets Super Bowl

Den unge r&b-sanger optrådte til det enorme tv-show

Den 23-årige artist med det borgerlige navn Gabriella Sarmiento Wilson fik æren af at indlede det femoghalvtredsindstyvende Super Bowl. R&b-sangerinden er netop blevet nomineret til en Golden Globe for sangen ”Fight for You”, der medvirker i filmen Judas and the Black Messiah. Dertil kan hun nu tilføje at have optrådt til den verdensomspændende begivenhed Super Bowl

LÆS OGSÅ: Se Jazmine Sullivan og Eric Church åbne Super Bowl med nationalmelodien 

I forbindelse med hendes optræden i nat, dansk tid, delte hun tidligere på ugen ud af sin begejstring om bookingen til ET: ”Det er en stor scene, og det bliver nærmest ikke større end det, forstår I? Men jeg tænker, at målet for mig må være at gøre sangen min egen” og tilføjer videre: ”Jeg er stor fan af de forskellige versioner af ”America the Beautiful” (folkesang fra 1910, red.), men jeg vil vildt gerne tilføje nogle elementer, der gør sangen … H.E.R.”

Gabriella Wilson gæstede Vega tilbage i 2018, som blot 20-årig.

LÆS OGSÅ: Spotify sætter fokus på sorte kunstnere på 155-årsdagen for slaveriets ophævelse i USA

H.E.R. blev i løbet af aftenen musikalsk suppleret af Jazmine Sullivan og Eric Church, der efterfølgende sang nationalmelodien ”The Star-Spangled Banner”, og The Weeknd, der fik det helt store show op at stå i kampens half-time. 

Hun tilføjede en overlegen guitarsolo til det patriotiske nummer, se hele hendes optræden nedenfor:
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA