Nyhed

Apple måske på vej med foldbar smartphone

GAFFA.dk - alt om musik

Selvom flere af de store smartphoneproducenter har lanceret foldbare mobiler, har Apple været tavs omkring denne type smartphone. Men nu tyder rygter på, at vi måske kommer til at se en foldbar smartphone fra dem i 2022

Vanen tro ved vi allerede en del om den kommende iPhone 13, og der er intet, der tyder på, at det bliver en foldbar smartphone. Men rygter fra blandt andet netmediet Toms Guide tyder på, at vi måske kommer til at se en foldbar smartphone fra Apple i 2022.

Apple er ikke kendt for at tage risici, og derfor er det forventet, at de gennemfører mange test først, og ikke mindst at de venter og ser tiden an for at se, hvordan deres konkurrenters foldbare mobiler klarer sig, og hvordan forbrugerne tager formatet til sig.


Indtil videre er det ikke det store, vi ved om den kommende foldbare smartphone fra Apple, men rygterne fra Toms Guide tyder på, at det bliver en smartphone med mange farver, og samtidig at det bliver en smartphone, der ikke bliver så dyr som de andre foldbare modeller på markedet.

En af de ting, som rygterne siger er, at formatet bliver det såkaldte clamshell, som vi kender fra de allerførste foldbare mobiltelefoner.

Toms Guide skriver også, at Apple over de sidste tre år har snakket med både LG og Samsung omkring den foldbare skærm, og at Samsung Display tilbage i 2019 har sendt prøver på skærme til Apple, så de kunne teste dem.


Apple er gode til at holde kortene inde til kroppen omkring deres kommende smartphones, når de altså passer dem, og derfor er det relativ lidt, vi ved om deres version af en foldbar smartphone, men en ting virker sikkert, den er på vej, og vi kommer til at se den inden for de næste par år.

LÆS OGSÅ: Fede musikoplevelser på din smartphone

ANNONCE