x

VIDEO: Metallica bliver censureret af Twitch – lydsiden erstattes af muzak

VIDEO: Metallica bliver censureret af Twitch – lydsiden erstattes af muzak

Metallicas egen musik blev mutet grundet frygt for copyrightbrud

Fredag spillede Metallica live til den virtuelle spil-begivenhed BlizzCon, der fejrer spilproducenten Blizzard Entertainments spil DiabloStarcraftWorld Of Warcraft og Hearthstone. Imidlertid valgte Twitch, som streamede begivenheden, at fjerne Metallicas musik fra lydsiden og erstatte den med muzak i stil med ventemusikken i en telefon, skriver NME. Dermed kunne man se billeder af Metallica spille, mens helt andre toner kom ud af højttalerne. Se og hør det nedenfor.

Der var sandsynligvis tale om, at Twitch var bange for, at indholdet ville blive fjernet på grund af ophavsretsbrud, og for god ordens skyld skal det siges, at Metallicas musik godt kunne høres på BlizzCons egen Twitch-side og også på YouTube, men ikke på TwitchGamings broadcast-side, hvor det altså var muzakken, der tog over.

På Twitter kommenterede flere, at det havde sin egen ironi, at det netop var Metallica, det skulle gå ud over. I slutningen af 90'erne var bandet blandt dem, der førte an i kampen mod ulovlig musik på nettet, dengang i form af fildelingstjenesten Napster, og nu kunne de så få lov at smage deres egen medicin.

LÆS OGSÅ: Metallica indspillede fængselsvideo, mens berygtet seriemorder var på dødsgangen

Hør nedenfor, hvordan det lød, da Metallica gik i gang med klassikeren "For Whom the Bell Tolls":

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA