x

Hør Metallicas ‘’Enter Sandman’’ fortolket i Rammstein-stil

Hør Metallicas ‘’Enter Sandman’’ fortolket i Rammstein-stil

YouTuber blander lyden af klassiske rockbands sammen

Det forunderlige internet er uudtømmeligt for kreativitet, og nu har en YouTuber transformeret Metallicas ‘’Enter Sandman’’ til en Rammstein-sang.

YouTuberen Denis Paunas kreation, ‘’What if Rammstein wrote Enter Sandman’’, er blevet afspillet mere end 65.000 gange, siden den blev uploadet  i torsdags, den 18 februar. Den genskabte version af sangen er udført udelukkende af Pauna, med unikke keyboardlyde og guitarriffs og endda en selvfortolket version af Rammstein-forsanger Till Lindemanns vokal på tysk. 

Artiklen fortsætter efter videoen

YouTuberen har adskillige interessante mashups at byde på, og på hans YouTube-kanal kan man blandt andet også opleve en Type O Negative-version af Nirvanas ‘’Come As You Are’’, eller en Motörhead-version af Depeche Modes ‘’Personal Jesus’’. Alt sammen fremført af Pauna selv. 

Denis Paunas YouTube-kanal har lige knap 45.000 abonnenter, med mere end 3.4 millioner visninger af hans videoer. Den 25-årige kroat beskriver sig selv som ‘’en entusiastisk musiker, som spiller guitar, bas og synger’’.

Læs også: Lyt: U2 synger coverversion af Led Zeppelin-klassiker

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA