x

Hovednavn aflyser Roskilde Festival-koncert

Hovednavn aflyser Roskilde Festival-koncert

Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes aflyser hele deres turné grundet coronaregler

Det er stadig uvist, om der bliver en Roskilde Festival til sommer, men det bliver i så fald uden Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes, der netop har aflyst deres samlede sommerturné, herunder Roskilde. Det fortæller festivalen i en pressemeddelelse.

"Denne uges coronaopdateringer fra den britiske regering betyder, at Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes er nødt til at aflyse deres turné. Det betyder desværre, at de ikke spiller på Roskilde Festival," siger Roskilde Festivals musikchef Anders Wahrén og fortætter:

"Med den usikkerhed, vi lever vi, er det ikke usandsynligt, at vi vil se flere kunstnere, som ikke kan gennemføre deres europæiske turnéer. Siden meget af vores planlægning stadig er nødt til at blive korrigeret af de danske myndigheders kommende annonceringer, vil vores endelige program også blive annonceret senere end normalt. Vi ved, at kunstnerne er derude, og så snart tingene åbner op, er de lige så ivrige for at komme ud og spille og møde deres publikum, som vi er for at arrangere en festival."

Thom Yorke Tomorrow's Modern består af Radiohead-sangeren Thom Yorke, produceren Nigel Godrich og den visuelle kunstner Tarik Barri. Projektet skulle have fremført sange fra Thom Yorkes soloplader, hvor den seneste, Anima fra 2019, fik de maksimale seks stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Joy Mogensen lover at hjælpe festivalerne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA