x

GAFFA-Prisen-aktuelle Jung annoncerer arena-tour

GAFFA-Prisen-aktuelle Jung annoncerer arena-tour

Spiller i landets fire største byer i slutningen af året

På trods af den fortsatte nedlukning af kulturlivet annoncerer Jung fire arenakoncerter i slutningen af 2021. De lægger vejen forbi København, Aarhus, Odense og Aalborg. Trioen, der består af Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys) siger selv om den kommende tour:

"Det er en gigantisk ære at indtage venues som Royal Arena så hurtigt. Allerede nu er det tårefremkaldende blot at forestille sig synet – vi kan mildest talt ikke vente. Vi glæder os helt vildt til at dele øjeblikket med alle vores fantastiske fans, som er stået på Jung-toget. Det bliver ufatteligt stort at se og høre jer, når vi er på den anden side af alt det her.

Gruppens lyd befinder sig et sted mellem det sensitive og det hårdtslående. I forsommeren 2019 udkom debutsinglen ”Jeg skal nok vente ”, efterfulgt af ”Hun kommer tilbage”, som blev P3’s Uundgåelige og for alvor satte Jung på det musikalske landkort. Debutalbummet Blitz fra marts 2020 fik seks stjerner af GAFFAs anmelder, som kaldte det ”et perfekt afstemt værk”.

"Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers," udtaler gruppen.

Jung kan opleves her:

Fredag 26. november: Jyske Bank Arena, Odense

Lørdag 27. november: Ceres Arena, Aarhus

Torsdag 2. december: Royal Arena, København

Lørdag 4. december: Aalborg Hallen, Aalborg

Billetsalget starter fredag den 5. marts klokken 10.00, og billetter kan købes via linket HER

Som opvarmning til den kommende arena-tour kan du opleve Jung live til GAFFA-Prisen 2021 den 4. marts. Trioen ligger desuden forrest i feltet med hele seks GAFFA-Prisen-nomineringer. De er blandt andet nomineret til ”Årets danske udgivelse” og ”Årets danske band”. Se GAFFA-Prisen 2021 – optakt, show og efterfest på TV2 Zulu og TV2 Play fra klokken 20.25.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Vi rydder sendefladen og broadcaster 3,5 timers musik-tv

Se videoen til Jungs nyeste single, ”To Timer I Træk”:

LÆS OGSÅ: NYHED: GAFFA-PRISEN 2021: Og de nominerede er…


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA