x

Ekskone anklager Michael ”Rhye” Milosh for grooming og seksuelt misbrug

Ekskone anklager Michael ”Rhye” Milosh for grooming og seksuelt misbrug

Anklagen er offentliggjort i et åbent brev på Instagram fra hans ekskone

Michael Mosh ‒ bedre kendt som den canadiske soulpopsanger Rhye ‒ står over for seriøse anklager fra sin ekskone, skuespilleren Alexa Nikolas, som fortæller, at sangeren har udsat hende for overgreb og grooming, fra hun var 16 år gammel. 

I Instragram-opslaget beskriver Nikolas uhyggeligt detaljeret, hvordan parret mødte hinanden, hvordan relationen udviklede sig, og om overgrebene. 

Milosh og Nikolas lærte hinanden at kende på internettet i 2008, da Nikolas var 16 år, og Milosh var 33. De mødtes ikke fysisk før to år senere. Mødet fandt sted, da Milosh inviterede Nikolas til Berlin, hvor han forgreb sig på hende. 

De blev gift i 2011, efter at have været kærester i cirka et halvt år, og her begyndte Nikolas i høj grad at mærke de fysiske men efter de mange seksuelle og voldelige overgreb. Parret blev skilt i 2016 efter et årelang og ubehageligt forløb.

‘’Jeg tror stadig den dag i dag, at han groomede mig, fra jeg var 16 år gammel, og jeg tror, han fik alt, hvad han ville have ud af den situation, han fik økonomisk støtte som kæmpende kunstner, et green card til at fortsætte sin karriere, omtale, og sex,’’ fortæller Nikolas afsluttende og kommer med en opfordring til sin eksmand:

‘’Den dag i dag lider jeg stadig af PTSD fra det forhold, nogle dage tvivler jeg endda på min egen fornuft. At skrive dette åbne brev har vist mig, at jeg ikke er skør. Mit ønske til Milosh er, at han skal opleve eftertanke og stoppe sin foruroligende opførsel."

‘’Grooming er et engelsk begreb, der beskriver processen, hvor en krænker opbygger en relation til et barn eller en ung med henblik på at begå et seksuelt overgreb’, lyder definitionen fra Red Barnet

Musikmediet Consequence of Sound har indtil videre uden held forsøgt at få en kommentar til anklagerne fra Mike Milosh, der heller ikke i andre sammenhænge har kommenteret beskyldningerne.

Rhye var oprindeligt en duo bestående af Mike Milosh og den danske, Los Angeles-baserede musiker og producer Robin Hannibal (også kendt fra Quadron, Boom Clap Bachelors med flere), som dog forlod gruppen efter deres debutalbum Woman fra 2013. Et album, der i øvrigt har et foto af Alexa Nikolas på coveret.

Læs hele Alexa Nikolas’ åbne brev her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Alexa Nikolas (@matchthesource)

Læs også: Danske A Mess udgiver musikvideo om selvoplevet overgreb


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA