x

Tag musikken med uden mobilen

Tag musikken med uden mobilen

Hvis du vil have den fede musik med dig, behøver du ikke nødvendigvis at have din mobil med dig. Kombinationen af Galaxy Buds Pro og Galaxy Watch3 sikrer, at du kan lytte til fed musik, hvor du er, også uden din mobil.

Normalt hænger dit headset tæt sammen med din smartphone, når du ønsker at tage den gode lyd med dig på farten. Men sådan behøver det ikke at være, for kombinationen af Galaxy Buds Pro og Galaxy Watch3 fra Samsung sikrer, at du ikke alene kan lytte til fed musik, men også at du kan droppe din smartphone, for eksempel hvis du skal en tur ud at løbe.

Selvom vores mobil følger os overalt, er der situationer, hvor det ikke er smart eller praktisk at have den med, for eksempel på løbeturen. Men det behøver ikke at betyde, at du skal undvære den fede musik.

gallery_large

Uret Watch3 understøtter nemlig det såkaldte e-sim, så uret kan være online uden at være i nærheden af din mobil. Samtidig kan Watch3 og Galaxy Buds Pro kobles sammen, så du kan streame Spotify direkte fra uret op til headsettet. Når først musikken når dine ører, sikrer headsettet, at du kan nyde musikken helt uforstyrret, takket være en avanceret støjreduktion og en rummelig lyd, der placerer dig direkte i lydbilledet – på den måde kan du virkelig nyde de sprøde og klare toner.

Skulle situationen opstå, hvor du har behov for at tale med andre, så har headsettet en smart funktion, hvor det automatisk skruer ned for lyden, så snart du begynder at snakke.
Samtidig kan uret holde øje med dit helbred, blandt andet ved at tjekke puls, EKG og blodtryk, og hvis du er langt væk fra din mobil, kan du stadig ringe op fra uret, hvis der er tilkøbt et e-sim-abonnement, og skaffe hjælp. 

gallery_large

Headsettet sikrer, at din samtale går godt igennem, for mikrofonerne er bygget, så de samler lyden optimalt op, når du starter på at tale. Både headset og ur er designet, så det er en fryd at kigge på. For selvom lyden er vigtig, skal det også være noget, vi kan være bekendt at vise frem. Uret har et klassisk design, mens headsettet er lille og diskret, med et meget elegant udseende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA