x

P6 Beat Rocker Koncerthuset vender tilbage

P6 Beat Rocker Koncerthuset vender tilbage

Billedet: Vært Anders Bøtter på scenen til P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019

Showet vender tilbage 11. september

I dag fylder P6 BEAT 10 år, og det fejrer kanalen blandt andet ved at annoncere, at den årlige begivenhed P6 BEAT Rocker Koncerthuset vender tilbage for ottende gang efter et års pause. Det sker lørdag den 11. september klokken 20. Endnu er der ikke offentliggjort nogle optrædende, men det vil ske løbende i den kommende tid, og i alt vil programmet byde på cirka 10 danske kunstnere, både nye og etablerede, og P6 BEAT lover både "inderlig, rørende og larmende livemusik" i form af korte, intense koncerter på DR Koncerthusets forskellige scener

Camilla Jane Lea er en af de P6 BEAT-værter, der har været med i alle P6 BEATs 10 år og med til alle udgaver af P6 BEAT Rocker Koncerthuset. Hun siger:

”P6 BEAT Rocker Koncerthuset er et af de events, vi på P6 BEAT er allermest stolte af at arrangere. Vi håber at tænde et lys for elskere af livemusik i en særlig tid her i 2021, og vi vil gøre alt for, at livemusikken og showet til P6 BEAT Rocker Koncerthuset bliver helt specielt”.

Der var ikke noget P6 BEAT Rocker Koncerthuset i coronaåret 2020, men P6 BEAT har siden nedlukningen i marts 2020 haft et stort fokus på livemusik og konsekvenserne for den danske livemusik herhjemme. P6 BEAT har i denne periode præsenteret mere end 35 forskellige danske musiknavne live i radioen i sommerprogrammet ”Uden på P6 BEAT” og i ”Livebeatet” om fredagen i efteråret og her i foråret.

Den første P6 BEAT Rocker Koncerthuset fandt sted i 2012, og mere end 60 primært danske navne har optrådt til begivenheden siden da. Navne som The Minds of 99, Peter Sommer, Velvet Volume og Baby In Vain har endda optrådt flere gange. Det bliver muligt at vinde billetter til P6 BEAT Rocker Koncerthuset i løbet af foråret og sommeren på P6 BEAT, og P6 BEAT vil også løbende offentliggøre de omkring 10 kunstnere, der skal optræde til september.

DR gør i øvrigt opmærksom på, at billetterne er blevet revet væk på under en time ved de senere års shows.

Datoen er lørdag den 11. september 2021 kl 20.00
Billetsalget begynder 12.maj klokken 12.00 på drkoncerthuset.dk

LÆS OGSÅ: P6 BEAT fylder 10 år – og fejrer det med 10 timers live-radio


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA