Nyhed

Little Simz udgiver politisk sang med flot, dramatisk video

GAFFA.dk – alt om musik

Teksten handler blandt andet om racisme og social ulighed

Den engelske rapper Little Simz er tilbage med en ny single, "Introvert" og en tilhørende musikvideo. Samtidig annoncerer hun sit fjerde album, Sometimes I Might Be Introvert, der udkommer 3. september. Se videoen ovenfor.

"Introvert" er en yderst politisk sang om blandt andet racisme og social ulighed med linjer som "I'm not into politics / But I know it's dark times / Parts of the world still living in apartheid" og "All we see is broken homes here and poverty / Corrupt government officials lies and atrocities". Musikalsk byder sangen blandt andet på alvorsfulde strygere og kor.


Videoen til sangen er instrueret af Salomon Ligthelm og filmet med Little Simz og en dansetrup i Londons Natural History Museum, blandet med dramatiske billeder fra borgerrettighedsdemonstrationer, optagelser af politi, der jagter unge sorte og noget, der ligner private optagelser fra Little Simz' familie og venner.

I et nyt interview med The Guardian fortæller Little Simz, at det kommede album blandt andet handler om hendes uvilje mod at fortælle om sit privatliv i en branche, hvor alle forventes at være ekstroverte – deraf titlen Sometimes I Might Be Introvert. Ikke desto mindre er Little Simz ganske åben og personlig på det kommede album og fortæller blandt andet om sit problematiske forhold til sin far og om et parforhold.

GAFFAs anmelder var begejstret for Little Simz' seneste album, GREY Area fra 2019.


LÆS OGSÅ: Enigmatisk magi og selvsikker kant

ANNONCE