Nyhed

Jada er tilbage med ny single – om at rejse sig igen, når man falder

GAFFA.dk – alt om musik

Et storslået nummer, der handler om at tro på sig selv ‒ og være ligeglad med, hvad andre tænker

Den talentfulde popsanger, sangskriver og producer Jada har i dag udgivet singlen ‘’I’m Back’’, der handler om at tvivle på sig selv og genfinde tilliden og om at rejse sig igen, når man falder.

Nummeret er inspireret af andre seje kvinder i musikindustrien: ”Jeg spejlede mig i Didos minimalistiske måde at sige nogle store ting, Beyoncés fantastiske måde at være gigantisk og dramatisk på og min egen måde at være tro mod mig selv på.”


”'I’m Back' handler om at komme igennem en proces. Den handler om at tvivle på sig selv og miste balancen og så vende tilbage til sig selv igen. Den handler også om, hvordan jeg forholder mig til fordømmende stemmer både udenfor og indeni mig selv,’’ fortæller Jada om den nye single og tilføjer:

‘’Det har været en sang, jeg længe gerne ville skrive, men jeg syntes, det var svært at beskrive nuancerne i at både tage tingene ind og blive ramt af ordene og samtidigt ryste dem af sig igen og egentlig være ligeglad med, hvad andre tænker.” 

LÆS OGSÅ: Symbioseskabende stortalent 


Jada har udgivet en lille håndfuld singler siden debutalbummet I Cry A Lot fra 2019, der fik hele fem stjerner og rosende ord med på vejen af redaktionen hos GAFFA. De seneste udgivelser tæller blandt andet singlen ‘’Nudes’’, der fik prisen som ‘’P3 Lytterhit’’ til P3 Guld, og den 1990’er-r&b-lydende ‘’On Me’’. 

LÆS OGSÅ: Jada ude med powerfuld single – hør den her 

Hør Jadas nye single ‘’I’m Back’’ lige her:


ANNONCE