Nyhed

Det skal være let at være mobil

GAFFA.dk - alt om musik

Uanset om du arbejder, redigerer videoer, laver musik eller noget helt andet, så er det fedt at kunne være mobil. En ny laptop lover både masser af hestekræfter, høj sikkerhed, og så kan den både være laptop og tablet

Den bærbare computer bliver stadig mindre, tyndere og får flere og flere hestekræfter. Tendensen med at arbejde mobilt og med stadig mere avancerede programmer på laptoppen, ikke mindst video- eller musikredigeringsværktøjer, sætter stadig større krav til laptoppen, og det har Dell Technologies forsøgt at adressere med en ny laptop, Dell Latitude 7320 Detachable.

Udover at teknologigiganten har udstyret laptoppen med pænt mange hestekræfter, så har de også udstyret den med en aftagelig skærm, så den kan fungere som en tablet uden tastatur. Og da laptoppen samtidig er supertynd, giver det rigtig god mening.

En anden meget spændende funktion, som den nye laptop er udstyret med, er Express-Sign-In. Den kan mærke, om du er i nærheden af laptoppen, og automatisk tænde og logge dig på – naturligvis ved at den genkender dig på ansigt eller anden biometrisk parameter.


For at servicere det mobile folk er den udstyret med mulighed for mobilt bredbånd via 4G LTE, og den understøtter også de såkaldte eSIM, så der er masser af muligheder for at komme online, når du arbejder mobilt.


Den lille laptop kommer også med en pen, en såkaldt stylus, så ud over at tage noter med den, når tastaturet er koblet af, kan du også tegne med den, skulle du komme i det kreative hjørne.

LÆS OGSÅ: Musikken bliver til et møbel

ANNONCE